"Консерву" розпирає: "Любий друг" Ющенка впевнений, що наступний президент України до Москви поїде миритися

Це, звісно, передбачає повну відмову від Криму, суб'єктність ОРДЛО в тілі української держави і відмову від євроатлантичної інтеграції...

Після президентських виборів в Україні новому главі держави доведеться здійснити офіційний візит до Росії, інакше країна впаде в прірву. Така заява пролунала від колишнього міністра транспорту України Євгена Червоненка в ефірі одного з українських телеканалів, передають Патріоти України.

За його словами, в даний час Україна не може відмовитися від імпорту з Росії, і Держстат України спеціально не говорить про позиції, за якими спостерігається різке зростання імпорту. Червоненко підкреслив, що мова йде про товари, які можна купити тільки в Росії.

Він зазначає, що все це свідчить про провал плану щодо розриву відносин з Росією. «Вийшовши з СНД і відмовившись від інтеграції з ЄврАзЕС, Україна не увійшла в НАТО і ЄС, і ніхто нікуди не прийме її в найближчі 30 років, оскільки вошивих в лазні не беруть», - вважає Червоненко.

Зараз Україна перебуває на межі, впевнений політик, і діючому керівництву, а також майбутньому президентові країни потрібно брати приклад з Ющенка і Кучми.

Червоненко нагадав, що відразу після вступу на посаду Ющенко поїхав в Росію, в результаті чого протягом наступних 8 років Україна змогла отримувати 50 доларів за транзит кожної тисячі кубометрів російського газу. «Ми на краю прірви. І перше, що доведеться робити майбутньому президентові, хто б він не був - їхати в Росію. Як і в 2005 році, незважаючи на цю риторику. Тому що Америка - вона там. А ми тут», - упевнений Червоненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...