"Контакт состоялся": Російський генерал похвалився "бесідою" з прибульцями з Нібіру (фото, відео)

Російський генерал-лейтенант Олексій Савін протягом п'ятнадцяти років очолював секретний відділ по контактам з прибульцями з позаземних цивілізацій в самій засекреченій частині Росії під номером 10003.

На початку 90-х років відділу, який очолював Савін, була поставлена задача вийти на контакт з інопланетною цивілізацією, пише один з російських ресурсів, передають Патріоти України.
В ході робіт фахівці з'ясували, що найбільш часто польоти НЛО спостерігаються в місцях скупчення військової техніки. Для перевірки гіпотези експеримент провели на військовому полігоні «Володимирівка». І контакт відбувся. За словами Савіна, В 1990-х на полігоні «Володимирівка» стався контакт з мешканцями Планети Х, які розповіли людям про свій світоустрій і передбачили апокаліпсис Землі.

Генштаб поставив Савіну завдання зібрати дослідницьку групу, що складається з військових, вчених і жінок. Саме представницям прекрасної статі вдавалося найбільш ефективно пробуджувати в собі паранормальні здібності, виходячи на зв'язок з інопланетянами. Примітно, що особлива методика контакту з ануннаками Нібіру не мала на увазі використання психотропних препаратів, а до роботи допускалися лише «піддослідні» з мінімальним ризиком галюцинацій.

Зробивши кілька невдалих спроб, військові РФ все ж змогли зв'язатися з прибульцями Планети Х. Деяким членам дослідницької групи навіть вдалося побувати на космічному кораблі представників інопланетної раси.

Гуманоїди розповіли людині про свій світоустрій, системи влади і охорони здоров'я, але навідріз відмовилися розмовляти про військову промисловість, розповів Савін. «Люди - головне зло у Всесвіті. Через ядерну зброю рано чи пізно на Землі настане "кінець світу", що загрожує катастрофічними наслідками для далекого космосу», - попередили прибульці з Нібіру.

Також інопланетяни розповіли, скільки гостей з Планети Х на початку 1990-х проживали на Землі. Виявляється, близько 20 тисяч гуманоїдів затесалися серед людей, в числі яких не тільки жителі Нібіру. У Всесвіті є безліч сповнених життям планет, які прагнуть забезпечити його цілісність, і лише земляни абсолютно не дорожать своїм «домом», розповів генерал-лейтенант у відставці.

За словами Савіна, інопланетяни не хочуть знищувати Землю, так як від міжпланетної війни постраждає не тільки Сонячна система. Саме тому людина була і залишається головною загрозою для цілісності Блакитної кулі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...