Корисні поради: ТОП-9 варіантів використання вдома аспірину, які точно знадобляться в господарстві

​Аспірин знайдеться в кожній аптечці...

Завдяки своїм цілющим властивостям, аспірин годиться для багатьох справ - від допомоги при пранні до лікування лупи, передають Патріоти України.

1. Маскування невеликих отворів в гіпсокартоні.

Роздавите кілька таблеток аспірину і змішайте їх з водою, щоб зробити пасту для заповнення отворів.
2. Зменшення запалення від укусів комах.
Свербить і болить? Змочіть шкіру, а потім потріть місце укусу таблеткою аспірину Протизапальні властивості аспірину допоможуть зменшити почервоніння, набряк і біль.
3. Чистка ванни і кухні.
Розчиніть 2 таблетки аспірину в воді і використовуйте цю суміш, як і будь-який інший очищувач для видалення мильних патьоків або іншого бруду. Суміш може бути злегка абразивної, тому використовуйте обережність на ніжних поверхнях.
4. Видалення плям поту.
У аспірині є ацетилсаліцилова кислота, що допоможе видалити плями поту. Роздавите таблетку, змішайте з водою і протріть цією пастою потрібне місце. Залиште на деякий час, потім ретельно промийте.
5. Полив рослин.
Кілька подрібнених таблеток аспірину в воді для поливу вашого рослини дадуть цілий ряд переваг. Кислота в аспірині стимулює імунну систему вашого рослини, допомагаючи відігнати хвороби і шкідників.
6. Лікування прищів.
Паста з аспірину і води підійде для зменшення запалень на обличчі і тілі.
7. Скраб для ніг.
Кислота в аспірині може виступати в якості ексфоліанта для шкіри. Змішайте з лимонним соком і кремом для ніг для пом'якшення огрубілих ступень.
8. Допомога з лупою.
Кілька подрібнених таблеток аспірину в вашому шампуні можуть допомогти отшелушивать шкіру голови, видаляючи мертву шкіру і пластівці, які створюють лупа.
9. Продовжити життя зрізаних квітів.

Збільште час життя свіжих квітів роздавленою таблеткою аспірину, розчиненої у воді. Це працює, тому що квіти, як правило, п'ють краще воду з низьким PH, чому сприяє аспірин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...