"Коза не схоче, козел не скоче": У 70-річного професора-секстерориста у рідному місті знайшлись прихильники, що пожаліли старого "козла"

Секс-скандал із 70-річним професором Рівненського державного гуманітарного університету Володимиром Годовським отримав гучне продовження, але вже в мережі.
Володимир ГодовськийТак, рівненський журналіст Максим Розенко (найімовірніше, це - псевдонім) написав у своїй колонці на "Радіо Трек" статтю на захист літнього викладача, передають Патріоти України.

"Так, напевно, Годовському (професор) довелося в житті непросто. Багато років він працює в оточенні великої кількості красивих жінок і дівчат. Демони плоті, напевно, заволодівали ним неодноразово, мучили і терзали. За нашими даними, нічого чогось аж такого професор не робив. Нічого такого, чого дівчина (студентка) або жінка (викладач) не могла б відхилити. І важливо, що, відхиливши подібні залицяння, вона могла спокійно далі вчитися (як студентка) або працювати (як викладач)", - стверджує він у своїй публікації.

При цьому місцевий журналіст резюмує, використовуючи українське прислів'я: "Коза не схоче, козел не скоче".

Відповіддю на цей матеріал стала критика з боку читачів і колег.

Зокрема, журналістка Інна Білецька написала на своїй сторінці у Facebook: "Ганьба, Радіо Трек. Професор і студентки. Відверті сексуальні домагання. Купа бруду. Відраза. Чому мовчали? Чому заговорили? Кому це вигідно? Чому заговорили тільки зараз?".

Користувачі в коментарях зазначають, що такі випадки зараз не рідкість.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...