Кожному по кишені? - Стало відомо, скільки коштує обід у їдальні мерії Києва (фото)

У центрі Києва є місце, де можна смачно і недорого поїсти, - їдальня в мерії на Хрещатику, 36. Там обідають депутати Київради і працівники сусідніх офісів.

Приміщення розділене на два зали. У першому - кав'ярня, а в другому подають комплексні обіди, пише "Вечірній Київ", передають Патріоти України.

Вартість страв дуже демократична: курячий суп з вермішеллю коштує 16 грн, молочні сосиски - 11 грн, баварські ковбаски - 30 грн, відбивна з індички - 36 грн, фірмове куряче філе - 42 грн.

На гарнір подають перловку з грибами - 14 грн, картоплю - 27 грн, плов - 29 грн. Салат з капусти і сиру коштує 21 грн. З напоїв - компот або узвар - 8 грн, морс - 10 грн.

Так, мінімальна вартість комплексного обіду - суп, каша з сосисками, салат і компот - обійдеться в 70 грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...