"Край цинізму": Дружина генпрокурора знову відзначилась "красномовством" (відео)

Дружина генерального прокурора України Юрія Луценка і представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко знову зганьбила себе і разом з собою весь БПП на чолі з Порошенком.

На засіданні Ради регіонального розвитку Ірина Луценко почала розповідати про такі «перемоги» чинного режиму, що навіть Порошенку було соромно дивитися губернаторам і мерам в очі, - повідомляє “Стіна“, передають Патріоти України.

Самі ж глядачі цієї ганебної дії взагалі не розуміли про що говорить кума Порошенка.

Користувачі Youtube відразу ж висловили свою думку:

«Жесть… как она есть», – пише Old Thug.

«Походу весь зоопарк виступає і розповідає як же добре жити бідно і менше жерти. Просто українці багато жеруть, тому такі бідні :))))», – пише Alexandr Cerebedov.

«Зашипів зміїний клубок !!! Поки народ голою сракою на розпечену сковорідку цих трудівників садити не став, то про народ хтось і не згадував!!», – пише Володимир.

«Мда-а-ааа… Навіть Янукаовіч собі такого не дозволяв», – пише fc sm.

«Євреї вірішують частку Українців», – пише Bogdan Dunyk.

«Все так добре, що народ масово просто залишає країну в пошуках кращого життя. Тепер і південь країни на заробітки в Польщу їде, бо це край уже від їх цинізму», – пише Konstantin Ovcharenko.

«Засідання чемпіонів Європи з психічним захворюванням», – пише Ігор Юрійович.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...