Краще б залишались в окупантів, але і там вони не потрібні: Тука розповів про подальшу долю зрадників, звільнених разом з військовополоненими

Серед звільнених полонених є 14 людей, щодо яких порушені кримінальні провадження по різних статтях, у тому числі - тяжких.

Георгій Тука

Про це написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Зі складними почуттями дивився, як, після звільнення полонених, зустрічаючі скандували "герої-герої". Дуже небагато людей знають, що серед звільнених є 14 людей, щодо яких порушені кримінальні провадження по різним статтям. В тому числі - тяжким. Дуже не хотілось псувати святковий настрій країни реальністю війни. Але, в мережі вже побратими і командири цих військових почали розповсюджувати інформацію про "героічні подвиги" своїх вчорашніх товаришів", - розповів він.

Тука відзначив, що навіть зі злочинами, полонені - громадяни нашої держави. І їх очікує слідство і суд.

"Тим ми і відрізняємось від ОРДЛи, що у нас панує закон і всі громадяни мусять відповідати перед законом. Хочу попередити псевдо-патріотів: ваша хвиля "влада_саджає_патріотів" не пройде! Надто багато реальних воїнів знають правду і не будуть мовчати. Навпаки, вони вже зараз вимагають притягнення до відповідальності цих людей", - наголосив він.

За його словами, у разі доведення їхньої провини в суді, вони будуть відбувати належне покарання, ане сидіти "на подвалі".

"Цей факт свідчить лише про єдине: війна не робиться в білих рукавичках. Серед тисяч справжніх захисників, які заслуговують нашої довічної шани та поваги, є і такі, про яких йде мова: алкаші, труси, зрадники, мародери. Це війна, а не пригодницький кінофільм", - відзначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...