"Краще із найгіршого":Скільки українців не бачать в країні політичного лідера

Більшість громадян намагаються триматися осторонь і не ставати ногами у те, що називається українською політикою, бо потім не відмиєшся.

Українці остаточно зневірились у владі, бо серед цього політичного "секонд хенду" немає що обрати. Тому і обирають краще із найгіршого. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова,передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Майже половина громадян України вважає, що в країні немає політичних лідерів, які б могли ефективно керувати країною. Проте, кожен третій вірить в те, що такі люди таки існюють. Загалом, 60% українців не цікавляться вітчизняною політикою. Пильно стежить за політичними перепетіями лише 37,7% громадян.

Щодо брехні у парламенті, то більше половини українців переконані – від них приховують закулісні домовленості політичних сил. На другому місці –приховування інформації про доходи парламентарів, такої думки притримуються 47% громадян, на третьому – інформація про минуле депутатів, деталі їх політичної кар'єри, що депутати недоговорюють вважає 39% українців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...