"Краще вплав": Навколо популярної авіакомпанії в Україні розгорівся гучний скандал (фото)

У міжнародному аеропорту "Київ" імені Сікорського другий день поспіль затримують рейси до Грузії авіакомпанії YanAir.

Сьогодні, 18 червня, літак до Батумі мав вилетіти о 8:45 ранку, але його відклали до 13:00, повідомляється у розкладі рейсів на офіційному сайті аеропорту "Київ", передають Патріоти України.

Пасажири відкладеного рейсу скаржаться, що про затримку їм повідомили за 10 хвилин до вильоту. Причини такого рішення представники YanAir не називають. "Вони сказали, що рейс затримується, без будь-яких пояснень", - розповів пасажир.

Зазначимо, що і вчора, 17 червня, грузинські рейси цієї авіакомпанії затримувалися на понад 14 годин. Так, рейс YE211 до Тбілісі мав вилетіти о 8:45, а піднявся в небо лише о 22:07.

А ось рейс YE215, запланований на 16:30 17 червня, вилетів о 6:30 18 червня.

На сторінці авіаліній YanAir у Facebook інформацію про зміни у розкладі на 17 червня повідомили у пості, однак офіційну причину не назвали. Крім того, і після цього опублікованого розкладу обидва рейси перенесли ще раз.

"Я наступного разу дістануся вплав через море, аби не вашою авіакомпанією. Яке неподобство, ви просто вкрали у людей половину доби, змінили плани, а замість цього "вибачаєтеся за незручності"? Ганьба просто", - висловилася в коментарі до запису Катерина Домбровська.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...