Краснодарські людожери: З'явилися нові деталі і коментарі підозрюваних

Житель Краснодарського краю РФ Дмитро Бакшеєв, якого підозрюють разом з його дружиною Наталею у вбивствах і подальшому поїданні тіл своїх жертв, утримується в одиночній камері.
Наталія та Дмитро Бакшеєви

Правоохоронці побоюються за його життя, - передають Патріоти України з посиланням на RT.

Сам обвинувачуваний зізнався тільки в одному вбивстві, і заперечує, що разом з дружиною вони займалися канібалізмом.

"Виглядав Бакшеєв дуже недоглянутим і неохайним, як людина, який опустився і перестав стежити за собою. При цьому поводився з нами він дуже стримано. Робив паузи в розмові, обдумуючи кожну свою фразу. Зі спілкування з ним я зрозумів: він знає, що про нього писали ЗМІ, і вважає, що журналісти його обмовили", - сказав член громадської спостережної комісії Краснодарського краю Віктор Бєліков.

Як вважає слідство, 8 вересня цього року Бакшеєви перебували на занедбаній території в Краснодарі в районі вулиці Гастелло разом з 35-річною жінкою, з якою познайомилися в цей же день.

"У процесі вживання спиртного між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік скоїв вбивство нової знайомої. Згодом він розчленував тіло загиблої, фрагменти частково залишив на місці, заховавши, а частково забрав", - наголошується в прес-релізі СК Росії.

Відзначається, що Дмитро Бакшеєв не хоче перебувати в одиночній камері і планує домагатися переведення в загальну.

У свою чергу, Наталія Бакшеєва утримується в загальній камері разом з двома жінками. Вона каже, що до чоловіка відчуває більше материнські почуття, але після подій стала забувати його обличчя. Наталія Бакшеєва також заперечує, що практикувала канібалізм, винною себе не вважає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...