Краснодарські людожери: З'явилися подробиці життя сучасних "Шрека" і "Фіони"

Затримані за підозрою у канібалізмі жителі російського Краснодара Дмитро і Наталя Бакшеєва познайомилися у 2012 році, і жінка навряд чи може бути причетна до всіх вбивств чоловіка.

Наталя і Дмитро Бакшеєви

Деякі деталі біографії подружньої пари оприлюднив "Лайф", передають Патріоти України.

Подружжя познайомилося, коли стали сусідами по гуртожитку: Міноборони виділило Бакшеєву житло в 2012-му. Чоловік-людожер працював у скандально відомому військовому холдингу "Слов'янка". Незабаром після весілля сім'я повільно, але вірно опустилася на дно: накопичила боргів за ЖКГ, дебошир, а випивши, билася з сусідами-офіцерами. У результаті Міноборони виселило родину з гуртожитку через суд.

Спочатку ЗМІ писали, що людожери спільно викрали, вбили і розчленували 30 жертв, починаючи з 1999 року. Однак, за інформацією Лайфа, Наталя могла приєднатися до страшного "захоплення" Дмитра не раніше 2012-го. Втім, це не виключає версії, що сам Дмитро вбивав людей з 1999-го і просто долучив до вбивств і канібалізму свою нову пасію.

Імовірний людожер з 2010 по 2015 рік займався ремонтом, внутрішніми і оздоблювальними роботами на військових новобудовах, куди потім заселялися офіцерські сім'ї.

Наталя ж на той час уже років п'ять жила в гуртожитку на Дзержинського. Вона працювала старшою медсестрою у поліклініці при військовому авіаційному училищі. Щоб їздити було недалеко, їй з дитиною (сином від першого шлюбу) у середині нульових виділили кімнату в тому ж будинку.

"У зв'язку з роботою у Краснодарському військовому авіаційному інституті Наталії та її синові надали кімнату в гуртожитку військового авіаційного інституту. Причому виділили не по документам, а на підставі усного розпорядження начальника училища", - розповіло джерело в судових органах.

Ще до появи Дмитра Наталія розлучилася з першим чоловіком, а син з'їхав від неї, коли досяг повноліття. У 2013-му Наталія вийшла за Дмитра і змінила прізвище. Жити вони стали в її кімнаті.

"Свідки розповідають, що Бакшеєва і раніше грубо порушували правила співжиття, зловживали спиртним. Вони влаштовували скандали, що переходили в бійки і скандали, між собою і з іншими мешканцями. Вони заважали нормальному відпочинку мешканців, зокрема офіцерів", - розповіло джерело в краснодарських судах.

З кімнати подружжя постійно тягнуло якимось запахом: як висловилися співрозмовники, "сумішшю корвалолу і немитих речей". У 2015-му збори мешканців навіть збиралися виселити скандалістів, але руки так і не дійшли. На той час сім'я Бакшеєва заборгувала за комуналку більше 27 тисяч. Сусіди відгукуються про неї невтішно - мовляв, після другого заміжжя Наталія перестала стежити за собою.

"Спилась. Всі від неї відвернулися. А чоловік у неї - злодій і никай. У сусідів крав телефони і велосипед", - розповіла Світлана, знайома з родиною.

Уже тоді навколишні помічали грізні ознаки того, про що стало відомо зараз. Але, мабуть, не надавали цьому значення, пояснюючи страшні симптоми дивакуватої пари.

"Одного разу Дімка до нас заходить, ставить сумку на підлогу, а з сумки кров текти починає, - ділиться продавщиця сусіднього магазину. - Він щось зі своєю завжди лаявся. Але при цьому був підкаблучником".

Антисоціальний спосіб життя спричинив й інші проблеми: Міноборони через суд зажадало остаточно виселити Наталю з гуртожитку, оскільки вважало, що Бакшеєви незаконно займають приміщення. Суд встав на сторону Міноборони.

Однак у Дмитра ще залишалася однокімнатна квартира, яку він встиг в 2013 році приватизувати. Ймовірно, там і влаштувалося подружжя з 2016 року, коли рішення суду вступило в силу.

А незабаром гуртожиток було передано з балансу Міноборони на баланс адміністрації Краснодара.

Достеменно невідомо, коли чоловік познайомив дружину з людським м'ясом. Наталя вже пройшла психолого-психіатричну експертизу, яка визнала її осудною.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...