"Креатура Ахметова, що мало в чому поступається попередникам": Що відомо про наступника Захарченка

Про Дмитра Трапезнікова кажуть, що він «бувалий тип, зайвого ніколи не скаже, просто так ніде не з'явиться, все робить з розрахунком на майбутнє, жадібний і корисливий».

Дмитро Трапезніков

Такі якості, розповіло джерело в окупованому Донецьку, новий ватажок бойовиків знайшов, будучи в оточенні Ріната Ахметова (працював в 2001-2005 роках в ФК «Шахтар», крім цього в ТОВ «Баустандарт», ТОВ «Білліардай», БФ «Благосвіт», ТД «Укоопзовнішторг» і в Петровському районі Донецька). У «ДНР» переконані, що Трапезніков - креатура Ахметова, тому і отримав таку високу посаду в «уряді», передають Патріоти України.

Ще відомо, що Трапезніков «всюди підставляв Захарченка, щоб остаточно його скомпрометувати», при цьому був сам «білий і пухнастий перед Москвою». В частині «віджимань» він мало в чому поступався «міністру доходів і зборів» Тимофєєву (кличка «Саша Ташкент»), курирував російську гуманітарну допомогу (Росія виділяє колосальні кошти, які не доходять до простого народу, все дерибанять «чиновники»).
Трапезніков контролював і інформаційні потоки. «Вся інформація про "ДНР" проходить через його руки і виходить в ефір лише з його дозволу. Тому він не боїться будь-яких публічних розмов про себе, тому що сам їх фільтрує», - пишуть про нього в «Живому журналі». Влітку 2017 роки там з'явилася стаття під назвою «Захарченка обійде на повороті його власний підлеглий Трапезніков».

Через кілька годин після ліквідації Захарченка Трапезніков заявив: «Незмінним залишається наш зовнішньополітичний курс - інтеграція з Російською Федерацією з перспективою приєднання до великої Росії». Такою була вказівка з Кремля.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...