"Креатура Ахметова, що мало в чому поступається попередникам": Що відомо про наступника Захарченка

Про Дмитра Трапезнікова кажуть, що він «бувалий тип, зайвого ніколи не скаже, просто так ніде не з'явиться, все робить з розрахунком на майбутнє, жадібний і корисливий».

Дмитро Трапезніков

Такі якості, розповіло джерело в окупованому Донецьку, новий ватажок бойовиків знайшов, будучи в оточенні Ріната Ахметова (працював в 2001-2005 роках в ФК «Шахтар», крім цього в ТОВ «Баустандарт», ТОВ «Білліардай», БФ «Благосвіт», ТД «Укоопзовнішторг» і в Петровському районі Донецька). У «ДНР» переконані, що Трапезніков - креатура Ахметова, тому і отримав таку високу посаду в «уряді», передають Патріоти України.

Ще відомо, що Трапезніков «всюди підставляв Захарченка, щоб остаточно його скомпрометувати», при цьому був сам «білий і пухнастий перед Москвою». В частині «віджимань» він мало в чому поступався «міністру доходів і зборів» Тимофєєву (кличка «Саша Ташкент»), курирував російську гуманітарну допомогу (Росія виділяє колосальні кошти, які не доходять до простого народу, все дерибанять «чиновники»).
Трапезніков контролював і інформаційні потоки. «Вся інформація про "ДНР" проходить через його руки і виходить в ефір лише з його дозволу. Тому він не боїться будь-яких публічних розмов про себе, тому що сам їх фільтрує», - пишуть про нього в «Живому журналі». Влітку 2017 роки там з'явилася стаття під назвою «Захарченка обійде на повороті його власний підлеглий Трапезніков».

Через кілька годин після ліквідації Захарченка Трапезніков заявив: «Незмінним залишається наш зовнішньополітичний курс - інтеграція з Російською Федерацією з перспективою приєднання до великої Росії». Такою була вказівка з Кремля.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...