Кремль поглинула істерія через нову ядерну бомбу США

У Росії заявили, що зброя нібито може обернутися катастрофою для мирного населення, однак експерти вважають, що насправді Кремль знає, що бомба збільшить в рази ядерну потужність Америки.

Москва занепокоїлася випробуваннями ядерної бомби, які проводять в США. Мова йде про бомбу B61-12. США вже тривалий час працюють над її вдосконаленням, - передають Патріоти України з посиланням на Знай.ua.

Минулого тижня на полігоні провели повторні випробування бомби. Тести планують проводити протягом наступних трьох років, а потім вона замінить застарілі зразки.

Першу високоточну керовану ядерну бомбу в світі B61-12 поставлять на озброєння американської армії вже в 2020 році. Американські військові пояснили, що їх новий зразок ядерного озброєння дозволить оновити систему ядерних можливостей США. Все попереднє озброєння розроблялося ще в 60 роках минулого століття.

Росії, яка аж ніяк не може похвалитися статусом самої миролюбної держави, не подобається навіть сама ідея створення подібного озброєння.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...