Кремль розпочав переговори про прийняття рішення щодо долі Олега Сенцова, - Костянтин Еггерт

За словами журналіста, рішення Кремля має бути тільки позитивним...

Кремль розпочав переговори про прийняття рішення щодо долі Олега Сенцова, який знаходиться в російській в'язниці і не припиняє голодування вже більше трьох місяців. Про це розповів російський журналіст Костянтин Еггерт, передають Патріоти України.

«За останню добу 2 незалежних один від одного джерела із західних кіл розповіли мені, що почалися переговори про прийняття рішення щодо долі Олега Сенцова. Можу лише припускати, що це наслідок зустрічі Ангели Меркель і Володимира Путіна», - розповів журналіст.

За його словами, рішення Кремля по долі Сенцова має бути тільки позитивним, і він в це вірить. «Виробляється комплекс рішень, що дозволяє українському режисерові вийти на свободу, я не юрист, але мені зрозуміло, що рішення буде політичним. Якщо в Кремлі захочуть звільнити Сенцова, він вийде на свободу. Я думаю, саме через те, що багато джерел про це говорять, практична робота вже ведеться», - додав журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...