"Кремль влаштовує фігура Рамзана, поки він контролює Чечню": Екс-фсбшник оцінив президентські шанси Кадирова (відео)

Главі Чечні Рамзану Кадирову ніколи не стати президентом Росії.

Ілля Богданов

Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" розповів колишній співробітник ФСБ, учасник боїв за донецький аеропорт на стороні України Ілля Богданов, передають Патріоти України.

"Президентом, думаю, все-таки не буде. Він як школяр якийсь із 9 класу по свідомості. Але на своїх вольових все-таки витягнуть, ось так у владу прорватися - крутий "борцуха", - зазначив він.

За словами Богданова, Кремль влаштовує фігура Кадирова, поки він контролює Чечню.

"Він тримає Чечню. Але в принципі він нагнув і всю Росію. Найкрутіший клан - чеченці", - наголосив колишній фсбшник.

Крім того, Богданов вважає, що позиції Росії на Кавказі цілком міцні.

"Там нескінченний рух, дестабілізація регіону - це все штучно. Там немає сепаратизму. Я про це тисячу разів говорив. Там релігійний екстремістський рух. ІДІЛ зовсім колгоспного розливу. Їх не дають дотиснути спеціально для новин, для картинки", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...