Кремль вирішив збивати пасажирські літаки: Озвучено новий план Путіна

У Росії можуть дозволити збивати цивільні літаки з пасажирами на борту, які порушили повітряний кордон.

Про це пише російське видання "Известия" із посиланням на розроблений у Міноборони проект постанови уряду, передають Патріоти України.

Уточнюється, що відкривати вогонь на ураження будуть лише в тому випадку, якщо "існує небезпека, що навмисний крах лайнера призведе до екологічної катастрофи, масової загибелі людей або знищення стратегічних об'єктів".

Зазначається, що в першу чергу йдеться про лайнери, які зайшли у безполітні зони.

Водночас, до моменту знищення, пілота будуть попереджати про наслідки, намагатися перехопити і супроводжувати в разі необхідності, стверджують росіяни.

Також військові РФ стверджують, що підготовлені заходи ідентичні наявним правилам у багатьох країнах, зокрема у США. Нині документ перебуває на стадії міжвідомчих узгоджень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...