Кремль збентежений: Розкрився цікавий нюанс зі спробою вплинути на вибори в Україні

Для того, щоб розіграти карту виборів в Україні на свою користь, президент Росії Володимир Путін може вдатися до різного роду впливам.

Про них розповів британський журналіст Едвард Лукас, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Росія може вдатися до економічного, енергетичного ударів, збільшення військового тиску - ймовірно, в Азовському морі. Але проблема для Росії в тому, що вони не знають, як на це відреагують українці, вони скажуть: "Економіка в поганому стані, давайте голосувати за Тимошенко, тому що вона владнає все з Росією!" або "Росія нас атакує, і треба підтримувати Порошенка, бо він розуміє потреби національної безпеки". Тобто Росія може тиснути, але не знає напевно, яким буде результат цього тиску", - пояснює він.

Журналіст також зазначив ще на один момент, на який Україна варто звернути увагу. "Кібератаки - це, наприклад, хакерські атаки і витік даних, при яких використовують дуже примітивні техніки, щоб просто закинути інформацію в інформаційне середовище для спотворення громадської думки і щоб заплутати людей. Це також злом обладнання для виборів, щоб втрутитися в електронні процеси підрахунку голосів. Є і підривні кібератаки, які вражають ключову національну інфраструктуру на виборах, щоб залякати і відвернути людей. У Росії є потенціал на всіх трьох фронтах. Однак думаю, що Україна має добрий захист. За ці п'ять років багато навчилися остерігатися інформаційних атак. Тому, мені здається, що росіяни можуть на цей раз ні до чого не вдаватися, тому що спробу миттєво викриють, і вона буде контрпродуктивною. Вам треба бути пильними з кібербезпекою", - попереджає Лукас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...