Кремлівські "миротворці" націлилися на Пакистан

Офіційний Ісламабад готовий прийняти посередницьку роль Російської Федерації у деескалації конфлікту з Індією.

Міністр закордонних справ Пакистану Шах Махмуд Куреші

Про це заявили у МЗС Пакистану у відповідь на пропозицію російського міністерства закордонних справ про надання переговорного майданчика для двох країн, передають Патріоти України.

"Глава МЗС РФ Сергій Лавров запропонував посередництво. Я не знаю, як щодо Індії, але я хочу сказати Росії, що Пакистан готовий сісти за стіл переговорів, аби знизити напруженість", — наводить видання слова міністра закордонних справ Пакистану Шаха Махмуд Куреші.

Крім того, міністр заявив, що вітатиме усіх, хто "простягне руку допомоги". "Я подякував президенту США Дональду Трампу за його заяву на підтримку пакистано-індійського примирення. Я розповів Майку Помпео про ситуацію в регіоні. Вчора ввечері Трамп сказав, що відносини з Пакистаном покращилися, і він не хоче напруженості в регіоні. Я дякую йому за це. Хто б не простягнув руку заради миру, ми будемо вітати це", — заявив він.

Раніше Куреші в інтерв'ю телеканалу CNN заявив, що війна між Пакистаном та Індією може призвести до взаємного знищення двох країн. "Пакистан ніколи не хотів ескалації напруженості і не хотів бути агресором", — сказав Куреші, наголосивши, що застосування ядерної зброї двома країнами призведе до "взаємного знищення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...