Кремлівські пропаганд*ни готують нову атаку на Україну

Росія готує чергову пропагандистську кампанію, щоб, з одного боку, змусити Україну змиритися з окупацією Криму, а з іншого - підкинути аргументів агентам Кремля в Європі, які працюють на скасування санкцій.

Про це у своєму блозі пише народний депутат України, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"По данным группы ИС, в ближайшее время Москва собирается организовать в Крыму площадку для публичного "диалога" с участием специально отобранной массовки из числа граждан Украины, этнических украинцев, проживающих в России, а также разного рода "экспертов".

Участники "диалога" будут в разной форме имитировать трогательное стремление к возрождению "добрососедских отношений" между Украиной и Россией. Естественно, возлагая вину за "конфликт" на украинскую власть.

Поначалу всё планируется обставить в рамках приличий, чтобы не было поводов для формальных претензий. Участники с украинской стороны будут въезжать в Крым через КПВВ в Херсонской области, будут подобраны нейтральные темы, и т.д.

Особый акцент будет сделан на разгон выгодного России сигнала в южных регионах Украины. Задача – сформировать общественное мнение в духе того, что пора принять факт аннексии, снять все ограничения на взаимодействие с Крымом и вообще "жить дальше".

Инициаторы проекта с пафосным названием "Южный ветер" сформировали предварительный список лиц, которых намереваются привлечь к реализации замысла. Группа ИС будет отслеживать, кто станет участником этой кампании, чтобы страна узнала этих "героев"."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...