Кремлівські пропаганд*ни знайшли "український слід" у передачі Курильських островів Японії (відео)

На російському телебаченні активно почали обговорювати можливість визнання Японією окупованого Криму російським. За це її нібито можуть винагородити передачею Південних Курил.

Курили

Приводом для бурхливої дискусії в студії пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" став фрагмент новинного випуску японського телебачення. У ньому журналіст задавався питанням, чи не виявиться Японія перед необхідністю визнавати анексію Криму, коли буде домовлятися з Росією про кордони, передають Патріоти України.

Першим теорію можливості "обміну" територіями підтвердив професор Інституту країн сходу, доктор історичних наук Анатолій Кошкін. За його словами, такий розвиток подій не став би несподіванкою, оскільки нібито давно обговорюється. "Уже кілька років японці такий варіант розглядають: ми визнаємо Крим російським, а ви віддаєте нам острови. Політики японські так не говорили, а політологи на повний голос. Це один із варіантів вирішення територіального питання розмін Криму, грубо кажучи, на Курили", — висловився він.

Пізніше подібні меседжі озвучив і ще один кремлівський пропагандист, кореспондент ВГТРК Сергій Мінгажев. Він заявив, що особисто чув в приватних розмовах з японськими діячами, які мають відношення до переговорів з Росією, про те, що нібито у 2014 році у Японії був шанс швидко вирішити територіальне питання.

"Якби вона не пішла за Вашингтоном, не запровадила антиросійські санкції і визнала б Крим російським, то тоді нібито Росія могла в якості подяки віддати їй Південні Курили. Але тут важливо підкреслити, що ця думка висловлювалася як абстрагувана гіпотеза, швидше фантазія", — зазначив Мінгажев.

Він додав, що для японців визнання злочинних дій Росії в Криму є одним із найпотаємніших страхів. "Це було б великим кошмаром, якби Росія таким чином поставила питання, тому що в нинішніх умовах Японії визнати Крим російським напевно ще складніше, ніж визнати російський суверенітет над Південними Курилами. Тому що це неминуче призвело б до дуже серйозних проблем із США", — підсумував Мінгажев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...