Кремлівські пропагандисти жорстко осоромилися через фінал ЛЧ в Україні (фото, відео)

Російські пропагандистські ЗМІ перед початком фіналу Ліги чемпіонів поширили інформацію про те, що вирішальний матч найпрестижнішого футбольного турніру Європи «вперше не збере аншлаг».

Але цю пропаганду Росії спростовують фото і відео з Олімпійського стадіону, передають Патріоти України.
Звичайно не обійшлося без бійки, але на цих відео добре видно заповнені трибуни.


Відзначимо, що, напевно, за всю історію Києва Контрактова площа не бачила такої кількості уболівальників. Фанатів було настільки багато, що деякі змушені були підніматися на дах Гостинного двору, щоб подивитися довгоочікуваний матч.

За даними Держприкордонслужби сьогодні в столичних аеропортах оформлено 11 100 уболівальників, всього до Києва сьогодні прибуло 20 200 осіб. Вболівальники «Ліверпуля» прибули на 23 чартерних літаках, «Мадрида» - 20.

В аеропорту «Борисполя» повідомили, що прийняли в день матчу більше літаків, ніж планувалося. Всього в столицю України прибуло 54 додаткових чартери, 52 літака бізнес-авіації і три урядових борта.Одну з злітно-посадочних смуг «Борисполя» віддали під стоянку прибулих літаків.
Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...