Кремлівський бізнес впевнено крокує Україною!: Протестувальників проти відкриття нового російського магазину в столиці жорстоко побили (відео)

У Києві охоронці торгово-розважального центрі Sky Mall побили активістів, що прийшли протестувати проти відкриття російського магазину Gloria Jeans.

Про це йдеться у заяві організації «Відсіч», опублікованій на її сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

«Активістів … охорона затягла до кімнати і застосовує до них фізичну силу. Нашого активіста Максима Ковбика били ногами, а Леоніда Овчаренка тягали по підлозі. Також охорона розбила активістам мобільний телефон. Наразі наші активісти перебувають у замкненій кімнаті й викликали поліцію», – йдеться в повідомленні.

Активісти «Відсічі» стверджують, що представники організації були затримані охороною центру Sky Mall, а після затримання їх було закрито у «підсобці на другому поверсі». Згодом зявилось повідомлення про те, що активістів випустили з кімнати, але «охорона не дає проводити акцію».

Як повідомила Катерина Чепура у Facebook, після сутички із охороною «вижив» лише один плакат («Made in ЛНР» – НП). Вона зазначила, що активістці Ніні Прокоп’євій вдарили кулаком по лицю. «Максима Ковбика били просто ногами кинувши на підлогу, а Ніні Прокоп’євій врізали кулаком по обличчю. Поліція приїхала через 20 хвилин, плакати рвали вже при них», – додала Чепура, яка повідомила, що активісти написали заяву до Нацполіції.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...