Кремлівських пропаганд*нів залишили без сюжетів з "розіп'ятими хлопчиками": Відсутність російських спостерігачів на виборах в Україні нам тільки на руку

Залишившись вдома, російські чиновники почнуть розганяти тези про "тоталітаризм хунти" і "недемократичні вибори". Але ефект від таких заяв з-за кордону, без реальної присутності на виборах, буде прагнути до нуля.

Відсутність російських спостерігачів на виборах в Україні зіграє українцям тільки на руку, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Тут вступає в силу принцип поводження з російськими пропагандистами: нехай краще сидять вдома, обговорюючи України в ток-шоу, ніж приїжджають до Слов'янська і знімають фейки про розіп'ятих хлопчиків.

"Ми є членами ОБСЄ. Ми визнаємо всі правила, процедури, більш того, як держава - учасник організації ми їх визначаємо разом з іншими країнами. Тому вносити зміни в правила, обмежуючи представників якоїсь країни від участі у спостережній місії - дивна поведінка. Серед спостерігачів з будь-якої країни можуть бути представники спецслужб або колишні військові. Але вони все їдуть в складі делегації ОБСЄ, а не як представники конкретної країни. І ОБСЄ відповідає за якість їх роботи", - говорить дипломат Богдан Яременко.

Втім, на думку екс-міністра закордонних справ Володимира Огризка, побоюватися невизнання наших виборів міжнародною спільнотою не варто. "Демократичність виборів не залежить від присутності представників країни-агресора на території жертви агресії. Буде досить представників європейських країн, міжнародних організацій. Ми не повинні бути більш святими, ніж Папа Римський. У нас є чітка власна лінія, ми її визначили, і ми не порушуємо ніяких принципів ОБСЄ. А ось країна, яка порушує, ще й нахабно вимагає від тієї країни, на яку вона напала, щоб ми допускали її представників на свою територію. Тут потрібно було б подумати представникам БДІПЛ зі своєю сто ку не допускати росіян до участі в спостережній місії", - прокоментував ситуацію він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...