КремльТБ видало героя мемів за американського військового експерта

На російському каналі "РЕН ТВ" 14 жовтня в програмі «Військова таємниця» було розказано про те, що західні військові та експерти єдині в думці - Захід нічого не може протиставити російській радіоелектронній зброї.

Фотографії «військового» і «експерта», які в цей момент з'явилися на екрані, були взяті з фотобанку стокових зображень, повідомляє в Тwitter паблік «Лентач», передають Патріоти України.

Крім того, «експертом» став чоловік з мема «приховуючий біль Гарольд».

У сюжеті автори наводять слова американського генерала Франка Горенка, який нібито зізнався, що США нічого протиставити російській радіоелектронній зброї, яка може паралізувати роботу всієї американської техніки.

Цю цитату російське телебачення використовує не вперше. У квітні 2017 року слова Горенка з'являлися в програмі «Вести» на «Росії 1», в сюжеті, присвяченому дню радіоелектронних військ, нагадує «Дождь».

Після виходу сюжету Пентагон спростував ці слова, а американські ЗМІ з'ясували, що сама історія бере початок з замітки на фейковому сайті, яку потім розтиражували на російському ТБ.

«З ним згодні й інші високопоставлені західні військові та експерти», - коментують «цитату» Горенка автори «Військової таємниці».
У цей момент на екрані з'являються ще двоє чоловіків, один з них у військовій формі, інший - в чорному костюмі.

Цю фотографію людини в формі можна скачати на порталі стокових зображень Photosearch. Вона називається «Замислений молодий офіцер». Фото людини в костюмі можна купити в іншому фотобанку - 123rf. Фото називається «портрет серйозного літнього бізнесмена».

Чоловік в костюмі - це також ставший популярним в 2011 році мем, який називається «приховуючий біль Гарольд».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...