"Крымнашистского" угара не получится": Експерт озвучив прогноз, чи вдасться Путіну захопити Білорусь

Білорусі немає причин боятися російської агресії і захоплення територій, оскільки країна і так повністю під Росією.

Таку думку висловив білоруський журналіст Вадим Довнар, який зараз переїхав в Україну, передають Патріоти України.

На думку журналіста, незалежність Білорусі існує лише на папері, а де-факто країна давно стала російським регіоном. «Независимая Беларусь» существует исключительно формально. По сути — это российский регион со своими особенностями. Моя страна оккупирована с 1918 года, когда большевики, наплевав на волю белорусского народа, военным способом захватили Белорусскую Народную Республику… Целостности Беларуси тоже ничего не угрожает… Нечего колоть. Страна полностью под Россией", - пояснив Довнар.

Повторення кримських подій в Білорусі Довнар не боїться все з тієї ж причини: Росії не має сенсу витрачати сили. «Может ли РФ сейчас формализовать единство, вывесив триколоры, что-то там подписав? Может, но не думаю. Знаю все аргументы за эту версию, но не верю. По большому счету — незачем. „Крымнашистского“ угара не получится. Для русских, не знающих нашей истории, мы — это часть их», - пояснив білоруський журналіст.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...