"Кровосіся" розлютилася: "Кому поклоняются киевские раскольники?" - Азаров в істериці від світлин ікони з української церкви (фотофакт)

Екс-прем'єра, котрий переховується у Москві, досі крутить від Майдану, як чорта лисого у Кремлі від української незалежності.

Про це колишній український прем'єр написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Посмотрите на эту фотографию. На ней вы увидите икону, размещенную в одном из храмов Украинской православной церкви Киевского патриархата.

Что Вы видите? Может, на ней изображены святые? А вот и нет. Она уже традиционно пропитана злобой, русофобией, ненавистью и агрессией. На иконе (вдумайтесь!) изобразили автоматчиков, экс-представителя Госдепа США В. Нуланд с подносом с пресловутыми «печеньками» и «воина», недвусмысленно убивающего двуглавого орла.

Несложно понять, что новая церковь, которую хотят создать в Киеве, ничего общего с религией иметь не будет. Она будет «нашпигована» националистической идеологией и встанет на сторону оголтелых националистов и откровенных фашистов.

И ведь эта икона далеко не первая, появившаяся после госпереворота.

И вот эта церковь претендует на звание канонической?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...