"Крыса давилась слюной, но продалжала грызть скрепы": Болгарський журналіст знатно "потролив" Захарову

Схоже, український журналіст Роман Цимбалюк став засновником нового "сирного" флешмобу. В усякому разі, його ідею підхопив болгарський колега.

Марія Захарова

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова не захотіла прийняти в подарунок від болгарського журналіста привезений ним з рідної країни сир. Марія нервово заявила, що у неї є "вітчизняний продукт", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Курйозна подія трапилася в четвер, 21 січня, під час офіційного заходу. На очах у численних чиновників і представників ЗМІ болгарський журналіст підніс Захаровій шматочок сиру, і поскаржився на те, що в Росії таких продуктів не купиш. На це представниця МЗС Росії, зарозуміло заявила: "Спасибі, у мене "свій", підкреслюючи тим самим, що навіть в російській глибинці з їжею не настільки погано, як пише "ворожа преса".

Історія з сиром почалася напередодні, коли працюючий в РФ український журналіст Роман Цимбалюк розповів про плачевну ситуацію в "скрепній", де давно не бачили хороших якісних продуктів. Марія Захарова намагалася в соцмережах відповісти Роману, але напоролася на десятки гнівних коментарів громадян РФ, які підтверджують правоту українця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...