"Кричуще нехтуванням всього і вся": У Кремлі істерика через нові санкції США, Пєсков знов "несе пургу"

Пєсков зазначив, що владі потрібен певний час для аналізу, щоб зрозуміти розмір реального збитку від нових санкцій і виробити кроки з "максимально можливого виправлення ситуації".

Дмитро Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав нові санкції США щодо РФ "кричущим нехтуванням всього і вся", - передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Вона (ситуація з новими антиросійськими санкціями США) кричуща з точки зору і законності, і з точки зору нехтування норм всього і вся", - сказав Пєсков.

Він зазначив, що владі потрібен певний час для аналізу, щоб зрозуміти розмір реального збитку від нових санкцій і виробити кроки з "максимально можливого виправлення ситуації".

Нагадаємо, 6 квітня США ввели санкції проти семи російських олігархів, 17 топ-чиновників, і 12 російських компаній. Санкції передбачають заморожування активів.

Глава Мінфіну Стівен Мнучін пояснив запровадження нових санкцій тим, що російські олігархи і еліти отримують вигоду від діяльності влади РФ, яка веде підривну і деструктивну політику по всьому світу, в тому числі, продовжує окуповувати Крим і провокує насильство на сході України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...