Крим потопає в смороді під "бандерівські" марення "Гобліна" (фото)

На кримські поля напала сарана, щури масово підбираються до пляжів, а собаки тепер можуть спокійно гавкати вночі.

Depo.Крим нaгaдує, чим жив окуповaний укрaїнський півострів минулого тижня, передають Патріоти України.

Росія вивела минулого тижня в море рaкетні, протичовнові і мінно-трaльні корaблі Чорноморського флоту в Криму. За офіційними даними, зробили це для перевірки боєготовності. Понад два десятки військових суден та близько 100 одиниць бойової та спеціальної техніки берегових з'єднань взяли участь у чергових навчаннях, під час яких виконали артилерійські і ракетні стрільби по уявних надводних і повітряних цілях умовного противника. Пострілами по горобцях, росіяни, очевидно, відреагували на спільні манери в Чорному морі України і США в рамках Sea Breeze-2017.

Севастопольці знову попросили Путіна врятувати їх. Минулого тижня в місті відбувся перший цивільний форум, делегати якого ухвалили резолюцію, в якій просять російського президента захистити їхні права на землю, отриману при українській владі, та припинити деструктивні дії нинішньої прокремлівської адміністрації. Наївні кримчани досі щиро вірять, що Путін їх почує, а не витре об них ноги.

Щоправда, кримчани мають унікальний шанс самі почистити п'яти об ВВП, якщо, звичайно, вистачить сміливості та грошей В одному з магазинів Сімферополя на найвиднішому місці продається килим із зображенням президента Росії. Вартість виробу становить 5 тисяч рублів (понад 2 тисячі гривень). Купити Путіна додому поки ніхто не поспішає.

Минулого тижня неабиякою активністю відзначився так званий глава Криму Сергій Аксьонов. Вочевидь, липнева спека таки добряче нагріла йому в голову. Спочатку "Гоблін" звинуватив українців у нацизмі і людожерстві, підготувавши пост, в якому розповів про "звірства бандерівських людожерів" та називав українців "бісами в людській подобі" й катами. Фантазія Аксьонова приписала Україні нацистську ідеологію і знищення мирних жителів на Донбасі.

Поки читалося марення "Гобліна", від нього прилетіла чергова новина. Цього разу Аксьонов оголосив себе головним архітектором окупованого півострова. Принаймні, поки на цю посаду не призначать когось іншого. Попередній архітектор, Анна Царьова, вирішила піти за власним бажанням.

Наостанок, минулого тижня "Гоблін" порадував власників собак у Криму. На засіданні так званого уряду під його керівництвом внесли поправку до безглуздої постанови, яка зaборонялa собaкaм 34 порід "створювaти шум ночами". Після виправлення документа кримські собаки тепер можуть гавкати й уночі, щоправда, невідомо, чи самі вони про це знають.

Свою "поправку", щоправда в матінку природу, минулого тижня запропонував внести сенатор від Севастополя Андрій Соболєв. Той, мабуть, також перегрівся на сонці й вирішив прорити через півострів канал, що з'єднає Чорне та Азовське моря. Розкопувати Соболєв зібрався Ай-Монайський перешийок, довжиною майже 20 км. Новий канал, на його думку, забезпечить резервний варіант проходу для суден, які нині ходять через Керченську протоку.

Думаючи про космічні цілі, окупанти вперто не помічають каменів під ногами, які рясно засипали їхню "рідну гавань". Скажімо, пляжі в окупованому Севастополі вже нагадують сміттєзвалище. Прямо на набережній лежать великі сміттєві пакети, які розповсюджують сморід навколо. Прихильники "кримнашу", які відпочивають у місті-герої, відтепер можуть обирати, на якому фоні зробити селфі: моря чи смітника. Шкода лише, що камера не передає запаху "русского міра" на березі моря.

Сміття на пляжах - не єдина проблема Севастополя та його жителів. Місто замість туристів атакують щури. Найбільше засилля гризунів спостерігається в Ленінському та Гагарінському районах міста. Щури вільно розгулюють навіть територією облаштованих пляжів. Окупантська влада поки байдуже спостерігає…

Замість щурів з Криму почали виганяти жителів "Л-ДНР". Починаючи з 10 липня жителям тимчасового окупованих територій українського Донбасу дозволяється перебувaти нa території півострова лише протягом 90 діб, як й іншим громадянам Укрaїни. Офіційно про це не дуже розголошується, натомість відповідні оголошення з'явилися у міграційних управліннях.

На полях Радянського, Джанкойського і Красноперекопського районів Криму виникла надзвичайна ситуації через азіатську перелітну сарану. Личинки шкідника були виявлені на площі 1 213,8 га. Щоб подолати нашестя, минулого тижня окупанти випросили літка з Краснодарського краю. Те, що він був пофарбований в національні українські кольори, нікого не збентежило. Так і майоріли кольори України над окупованим півостровом.

Так само не бентежить кримську владу й масова загибель дельфінів. Тіла мертвих ссавців знаходять на пляжах ледь не щодня, проте ніхто цією проблемою перейматися не збирається. Дельфіни ж - не "українські диверсанти" і не "бандерівські людожери", такого рейтингу, як на брехливій пропаганді та історичних маніпуляціях на їхньому спасінні не заробиш.

І про освіту. Яка ситуація нині на півострові з українською мовою, розповіла голова правління ВГО "Не будь байдужим" Оксана Левкова. А там панує "рівноправ'я по-братськи": всі школи переведені на російську мову, викладання української – там, де воно збереглося – скорочене до мінімуму. Пам'ятники діячам української культури зруйновані. Українська символіка з класів конфісковується. Батьки тих дітей, які досі вивчають рідну мову, поставлені на облік радими прислужити окупанту директорами. Натомість дітей возять на російські "олімпіади" і інші зразково-показові заходи в якості шароварної масовки. Словом, хунті і не снилося.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...