"Крим в обмін на поступки на Донбасі", - Atlantic Council про деталі майбутніх переговорів Трампа і Путіна

Президент США Дональд Трамп під час майбутньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним може погодитися не вживати будь-яких дій по звільненню окупованого Криму в обмін на повне виведення російських військ з території Донбасу.

Такі припущення висуває автор статті на офіційно сайті «Atlantic Council» старший науковий співробітник в Центральному енергетичному центрі Атлантичної ради та Центрі Євразії Аріель Коен, передають Патріоти України.
Зокрема, аналітики центру висувають припущення, що Трамп не може віддати Крим Росії, тому що він йому не належить, проте президент США може запропонувати Росії піти по Балтійському сценарію, коли США не визнавали окупацію Латвії, Литви, Естонії Радянським Союзом, але і нічого не робили для їх звільнення. «Те ж може зробити Вашингтон і з Кримом в обмін на повне виведення російських військ з Донбасу, відновлення територіально цілісності України», - вважають аналітики.
"За це Москва отримає також ослаблення санкцій. В цілому, це буде перемогою Путіна як людини, яка розширює територія Росії. У свою чергу, адміністрація також може зажадати від Кремля більше не використовувати військових сил для зміни кордонів на пострадянському просторі", - вважає Аріель Коен.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...