Кримчанин про кримчанок: Муждабаєв закликав вигнати "зрадниць" ANNA MARIA з Нацвідбору на "Євробачення" (відео)

Журналіст переконаний, артисти, які заперечують територіальну цілісність України, не можуть представляти її на міжнародних конкурсах.

ANNA MARIA

Фіналістки українського Національного відбору на Євробачення-2019 дует ANNA MARIA мають бути виключені з конкурсу. Таку думку висловив заступник директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, коментуючи скандальне інтерв'ю артисток журналісту Роману Скрипіну в ефірі його телеканалу, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"З цього приводу я вважаю, що вони — зрадники України, вони виступають за те, щоб Україна була за фактом керована Росією. Це їх цілком влаштовує, як і влаштовує анексія Криму, як влаштовує їхню маму, яка є колаборанткою і злочинницею, відповідно, доньки це не засуджують", — сказав журналіст.

Муждабаєв також негативно висловився про участь ANNA MARIA у Нацвідборі на Євробачення-2019. "Для мене дивно, навіщо вони взагалі прагнуть представляти Україну на Євробаченні. Як країна може послати на міжнародний конкурс людей, які заперечують очевидні факти загрози для життя цієї країни. Я не розумію, як журі їх включили до Національного відбору. А після того, що трапилося, після того, як вони відмовилися підтримувати свою країну, на мою думку, судді їх повинні виключити з конкурсу", — заявляє замдиректора телеканалу ATR.

"Є люди, які думають, що гроші вирішують усе. Я не знаю, хто там буде в більшості на Нацвідборі, але моя думка як громадянина України, що відправляти таких людей, які відкрито висловлюють свої антиукраїнські погляди, представляти країну не можна. А самі вони хай їздять хоч до Путіна, хоч в Антарктиду", — додав він.

Водночас у коментарях у соцмережі Facebook користувачі активно обговорювали дзвінок у прямому ефірі від телеглядача, який у нецензурній формі вгамував кримських "народних артисток": "Ці істоти — просто російські б**ді, сенсу розмовляти з ними немає. Вибачте, що у прямому ефірі. З повагою до вас, без поваги до цих істот".

Деякі порівняли голос обуреного глядача з голосом замдиректора телеканалу ATR Айдера Муждабаєва.

Журналіст заперечує свою участь у цьому ефірі: "Ні, я не телефонував їм. Це був не мій голос".

Пізніше в мережі знайшлися гарячі фото кримських артисток, які оскандалилися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...