Кримчанин розповів, хто їздить відпочивати на півострів після анексії

Після окупації Криму Росією пройшло вже п'ять років, багато на півострів змінилося. Зокрема, замість українських туристів з'явилися росіяни, але приїжджають в основному «жлоби і злидні».

Такими спостереженнями поділився один з жителів Феодосії, який дуже хоче, щоб Крим був звільнений від російських окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

«Нельзя сказать, что туристов вообще нет. Они есть, но приезжает в основном российское жлобьё и нищета. Они за персик удавятся. При этом хотят получить полный „фарш“ за копейки. Ни разу в жизни не видели кондиционера, не знают, как он включается, но он должен быть. Говорят, в Ялте, Алуште, Алупке ситуация получше, у нас, в Феодосии, вот так», — розповідає він.

Звичайно, є і більш заможні туристи, але вони «теж зіпсувалися», - якщо не економлять на житлі, то на все інше багато не витрачають. Можуть, наприклад, приїхати на «крутому» джипі, але при цьому торгуватися за ціну на помідор.

При України в Криму, розповідає співрозмовник нашого видання, відпочивало приблизно 60% українців, 25% білорусів і інші - з Росії. «Были россияне, которые приезжали из года в год, мы им давали скидки и прочее. В 2014-м я позвонил одному такому россиянину (не бедный, приезжал на джипе, снимал сразу несколько этажей). Говорю ему: «Приезжай, Крым же теперь ваш. Так он не то что не приехал, даже не звонил с тех пор», — нарікає житель Феодосії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...