"Кримнашистка" з Росії пожалілася на проблеми через відвідини "ДНР" (відео)

Після виступів перед терористами відомій співачці почали відмовляти в концертах по Росії...

Після виступу в терористичній «ДНР», під час якого російська співачка Діана Арбеніна вибачилася за «колег по цеху», які не приїхали підтримати людей на окупованому Донбасі, її група «Нічні Снайпери» позбулася концертів в різних містах РФ. Про це вона розповіла в інтерв'ю YouTube-проекту «А поговорити?», передають Патріоти України.
«30 или 50 концертов отменились. Неплохо, правда? Меня бросили в какую-то странную машину. Хотя я не извинялась за Россию перед Украиной. Это бред сивой кобылы. Я сказала, что сочувствую людям на Донбассе, потому что они оказались в страшном для Украины времени», - заявила Арбеніна.
За її словами, групу розпускати не можна. «Я уверена, что рано или поздно все наладится. Я, конечно, благодарна Воронежу, Екатеринбургу, Москве и Питеру — потому что эти четыре города выстояли. А во всех остальных городах почему-то сразу крыша «потекла» на площадках. Звонили организаторы и говорили: «Вы знаете, а у нас тут ремонт начался. Поэтому концерта быть не может», - продовжила вона.
Причиною, через яку набралося стільки скасованих концертів, Арбеніна вважає банальну ланцюгову реакцію. «Я думаю, что это цепная реакция. Первым пал город Владимир. Там отменили первый концерт. А потом же все организаторы связаны между собой. Они друг друга знают и плывут в одной лодке», - підкреслила вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...