"Кримський Чорнобиль": Мережу шокували фото "Титану" з висоти пташиного польоту

Армянськ зараз вже називають "Кримським Чорнобилем".

У мережі з'явилися фотографії заводу "Кримський титан", який знаходиться в окупованому Криму. Фотографії опубліковані на сторінці Dronarium Україна в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

На фотографіях видно, що після хімічних викидів, територія навколо заводу виглядає, як Чорнобиль. Також можна побачити, що 8-го вересня, майже через два тижні після хімічних викидів, завод продовжує працювати.

"На фото – завод, що отруює все живе навколо на десятки кілометрів з-за аварії. Його називають "кримським Чорнобилем". Так, це кримський "Титан", і він працює, як бачите. Фото було зроблено 8 вересня", – так підписані фотографії.

Нагадаємо, викид отруйних хімікатів на заводі "Кримський титан" відбувся 24 серпня. В містах, які розташовані найближче до заводу, металеві предмети вкрилися іржею, з дерев опало листя, а жителі почали скаржитися на серйозні погіршення самопочуття.

На початку вересня окупаційна влада Криму прийняли рішення евакуювати дітей й жінок з довколишніх міст.

Однією з версії екологічної катастрофи стало те, що у відстійники хімічних відходів титанового і содового заводів під час військових навчань збройних сил РФ потрапили снаряди. Про це повідомив прес-секретар Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...