Кримський креатив: До Дня міста Сімферополю подарували сміттєві урни (фото)

Глава Госкомрегістра окупованого Криму Олександр Спиридонов на честь дня міста передав Сімферополю 30 урн для підтримки чистоти і облагородження вигляду.

Як повідомили в прес-службі Госкомрегістра, урочисте вручення відбулося в адміністрації Сімферополя напередодні святкування 233-річчя міста, передають Патріоти України з посиланням на АН.

"Живу в Сімферополі вже останні 15 років. Вважаю своїм обов'язком внести вклад в розвиток міста і підтримання чистоти його вулиць. Сьогодні, напередодні святкування 233-річчя Сімферополя, передав голові місцевої адміністрації Геннадію Сергійовичу Бахарєву 30 урн для збору сміття", - розповів Спиридонов.

При визначенні місць для встановлення контейнерів в числі пріоритетних він попросив розглянути набережну річки Салгир в районі музичного училища імені Чайковського. Також він висловив готовність на волонтерських засадах взяти участь в їх монтажі і "набити трудові мозолі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...