Кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула Київ (фото, відео)

Одного з водіїв терміново госпіталізували.

В українській столиці сталася серйозна дорожно-транспортна пригода за участі п'яти автомобілів. Аварія сталася на вулиці Антоновича. В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації київської поліції, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що на вулиці Антоновича зіткнулися два автомобіля Toyota Land Cruiser і Volkswagen Caravelle. Вони рухалися в попутному напрямку. За словами очевидців, водій Volkswagen їхав на високій швидкості і його зачепив Toyota, яка намагалася змінити смугу.У поліції зазначили, що автомобіль Volkswagen в результаті зіткнення перекинувся на дах, тим самим протаранивши ще три припарковані на узбіччі машини – Toyota Camry, Lanos і BMW.В результаті ДТП водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Зараз на місці події працюють екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції, через аварію утворилася велика пробка.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...