"Кривавий" День Прапора: Протягом 23 серпня на Донбасі загинуло шестеро українських воїнів

Попри свято і чергові домовленості в Мінську про перемир'я, бої йдуть по всій лінії фронту.

Стало відомо, що загиблих протягом 23 серпня було шестеро, передають Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, за офіційною статистикою протягом доби, що минула, загиблих п'ятеро – четверо загинули поблизу Кримського. Один військовий загинув під Красногорівкою від потрапляння протитанкової керованої ракети.

Через обстріли закрили пункт перетину "Майорськ". Напередодні його обстрілював снайпер - в той час, там було чимало людей. На щастя, ніхто не постраждав. Рух через КПВВ припинено, поки ситуація не стабілізується.
Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...