Крижана брила ледь не вбила шестирічну дівчинку (фото)

Дитина йшла з батьками — льодяна брила впала поруч з ними, а уламки потрапили дитині у голову і вона втратила свідомість.

У Полтаві в районі зупинки «площа Зигіна» з балкона п’ятиповерхівки на Соборності, 78 зірвалася брила льоду та впала поруч з 6-річною дівчинкою, передають Патріоти України з посиланням на видання «Полтавщина».За словами свідків, дівчинка йшла з батьками — льодяна брила впала поруч з ними, а уламки потрапили дитині у голову і вона втратила свідомість. До приїзду швидкої перехожі намагалися надати постраждалій дитині медичну допомогу. Перед приїздом швидкої допомоги дівчинка прийшла до тями.Зараз на місці події працює поліція.За словами керівника ЖЕО №2 Олександра Ландаря, завтра, 3 лютого, його працівники планували збивати лід та бурульки у цьому районі.Як повідомив речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв, за фактом травмування 6-річної дівчинки льодяною брилою у Полтаві, відкрито кримінальне провадження за ст. 367 ККУ (Службова недбалість).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...