"Ксюня з косою": Екс-консультант Юлії Тимошенко "куватиме перемогу" для Собчак

Одним з основних консультантів російської телеведучої Ксенії Собчак під час її передвиборної кампанії буде відомий політтехнолог Олексій Ситников, який раніше працював з Борисом Єльциним, Володимиром Путіним і консультував Юлію Тимошенко.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Російська служба ВВС, передають Патріоти України.

У той же час, знайомий політтехнолога стверджує, що контракт ще не підписаний.

Сам Ситников інформацію поки не коментував, а в його приймальні заявляють, що не мають інформації про можливу співпрацю з Собчак. Що стосується кандидата в президенти, то вона пообіцяла розповісти всі подробиці про свій штабі на прес-конференції у вівторок.

Про те, що Ситников стане консультантом телеведучої, також повідомив телеканал «Дождь» з посиланням на два джерела в оточенні телеведучий і джерело, близьке до адміністрації президента.

У 2004 році під час «помаранчевої революції» на Україні Ситников працював разом з Юлією Тимошенко. За його словами, образ «суворої вчительки» і косу Тимошенко порекомендувала саме його команда, а пізніше не без його участі Тимошенко стала прем'єр-міністром України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...