Кусають лікті і рвуть на собі волосся: Винуватці смертей на Майдані, які втекли з України, заздрять своїм товаришам, що залишились в Україні

В перші дні після Майдану всім здавалося, що політики, менти та інші винуватці тих страшних злочинів ніяк не зможуть уникнути справедливого покарання.

Так думали і деякі винуватці. Найменш далекоглядні з них. І дарма, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

Регіонали, комуністи і співробітники силових структур Януковича, які на перших порах після Майдану сильно погарячкували і вирішили, що тепер їх якщо не повбивають, то хоча б дійсно будуть саджати у тюрму, злякались і втекли з України, зараз, через декілька років напевне кусають лікті і рвуть на собі волосся, дивлячись на своїх успішних товаришів і колег, які залишилися тут.

Прекрасним прикладом того є один із найбільш визначних і буйних антифашистів у новітній українській історії пан Колєсніченко у найперші ж дні після вигнання Януковича сказав, що більше не може знаходитись в Україні поряд із усіма цими страшними і огидними бандерівцями та одразу ж втік до рідного Криму.

Згодом на вже російських "виборах" у вже окупованому Криму пан Колєсніченко спробував балотуватися у дрібні місцеві російські депутати, але з тріском програв.

Значно краще, ніж у Колєсніченка, склалися справи у його соратника за поглядами і соавтора за мовним законом пана Ківалова, який не гарячкував, не приймав радикальних швидких рішень, просто витримав паузу і залишився в Україні. Вже за півроку після Майдану пан Ківалов знову переміг на українських парламентських виборах і до сьогодні успішно числиться депутатом української Верховної Ради.

Суттєвою розрадою і приємним бальзамом для душі пана Колєсніченка у рідному йому Криму тепер може слугувати хіба що тільки їх із Ківаловим мовний закон, що й досі благополучно діє в Україні та надалі продовжує успішно отруювати наше інформаційне й освітнє середовища на користь і радість Російської Федерації.

Головний покровитель колишнього режиму Рінат Леонідович Ахмєтов неодноразово повчав своїх підлгелих ніколи не робити поспішних висновків і не приймати важливих рішень, керуючись емоціями. Рінат Леонідович теж нікуди не поїхав з країни наприкінці зими 2014 року. І був абсолютно правий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...