Квартира, машини і майже півмільйона гривень: Журналісти розповіли про статки Надії Савченко (відео)

У Києві нардеп Надія Савченко живе на Троєщині в багатоквартирному будинку.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Більшість сусідів говорять з журналістами через зачинені двері, виходять неохоче. «Одним словом: жінка є жінка. Поганого сказати не можна, одним словом ... Вибачте», - кажуть одні.
У тому, що їхня сусідка збиралася підірвати парламент, переважна більшість мешканців будинку не вірять. «Так неправильно. Спочатку піднімати вгору, а потім мордою об асфальт», - кажуть вони. Через сусідство з Савченко Інна найбільше переживає за безпеку своєї сім'ї. «Незрозуміло, яка в кого з людей може бути реакція. Оскільки ми живемо в одному будинку, це може бути що завгодно: і бомба, і залякування», - говорить вона.
У квартирі Надія живе з мамою і сестрою Вірою, над їх дверима є камера спостереження. Журналістам там не відкрили.
У перший робочий день в парламенті Савченко розповідала, що до Верховної Ради приїхала громадським транспортом - на тролейбусі і метро. Пізніше камери фіксували, як Надія користується автомобілем 2007-го року випуску, який записаний на членів її родини. У сім'ї є ще одна машина - 2011-го року. А також земельна ділянка на околиці Києва, яку мати Савченко отримала в 2016 році. Там досі тільки фундамент. Свого часу інформація про виділення землі Марії Савченко викликала обурення в соцмережах - мовляв, Надія відмовлялася від АТОшних пільг, а ось її мати отримала 9 соток землі в Чапаєвці раніше інших бійців АТО. Поруч з земельною ділянкою тільки два житлових будинки, озеро, болота і гори будівельного сміття.
Сусіди кажуть, що давно нікого на землі Савченко не бачили, а сама мама пояснювала, що дочки відмовляли її від такого рішення, проте вона хотіла відновити справедливість. «У мого батька забрали 4 гектара землі і 1 гектар лісу, і тому, коли мені запропонували землю - я маю право», - говорила Марія Іванівна.
Надія задекларувала трохи більше 400 тисяч гривень, вкладів у банку, відповідно до цього документа, у Савченко немає. Серед активів - авторське право на книгу «Сильне ім'я Надія» вартістю в 30 тисяч гривень. Книгу автор написала, перебуваючи в російському СІЗО.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...