Квіти для визволителів від "Хунти" вже приготував? - Одеський депутат від "Опоблоку" задіяв свій танкерний флот задля допомоги державі-агресору

Одного з депутатів Одеської обласної ради підозрюють в тому, що він є власником танкерного флоту, який всупереч міжнародним санкціям возить нафтопродукти в окупований Крим.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст В'ячеслав Касім, передають Патріоти України.

"Отже, два скріни, друзі мої, два скріни. На першому - підприємство голови Одеської облради хвалиться тим, що взяло на ремонт судно "Капітан Пшеніцин". На другому, це судно світить своєю ж*пой в Керченській протоці. Що воно робить? Воно робить вид нібито просто вийшло з порту Азов в Керченську протоку, повисіло там добу з вимкненим АІСом, потім знову з'явилося в море і пішло назад в Азов. Так "Капітан Пшеніцин" возить нафтопродукти з Росії в окупований Крим", - пише він.

Також, за інформацією журналіста, справжнім власником судна є українець, депутат Одеської облради від "Опозиційного блоку".

"З чого б, запитаєте ви, російському судновласнику так ризикувати, і ставити в Україні на ремонт судно, яке бере участь в незаконному вантажообігу в Криму? А з того, що це ніякий не російський судновласник. У нього кілька таких танкерів - прапор російський, юр. особа російська, а володіє ним офшорка. Реальний власник офшорок - один з депутатів Одеської обласної ради від Оппоблока. Так-так, у одеського депутата є власний танкерний флот, який працює на росіян в Криму. а лагодить він свій флот у голови обласної ради - від БПП, нагадаю", - додає Касім.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...