Кидалася під машини, хуліганила і побила лікаря: Українку, яка ненавидить "мусорів", знову затримали (відео)

У неділю, 23 липня, в Івано-Франківську вдруге затримали 33-річну Тетяну Михайлову, яка раніше спровокувала ДТП із постраждалими.

Про це передають Патріоти України з посиланням на "Мі100".

Інцидент стався на вул. Сахарова. Там нетвереза ??жінка кидалася під машини. Коли на місце приїхали медики, вона не хотіла проїхати з ними, а потім раптово сама зайшла до службового автомобіля. Там вона хуліганила і била фельдшера. Однак найбільше дісталося лікарю. Медики викликали поліціянтів. Свідки і інспектори дізналися, що це винуватиця ДТП на вул. Кріховецької - Тетяна Михайлова. Тоді постраждали троє людей, серед них - поліціянт Ігор Палійчук, який добровольцем пішов в АТО ще до служби в поліції.

Жінку відвезли в наркодиспансер, щоб перевірити стан сп'яніння. У медустанові вона відмовилася пройти тест, вела себе ще більш агресивно і кричала на все горло. Після патрульні забрали порушницю в міський відділ поліціі. Міхайлова продовжувала виражатися нецензурно, при цьому не виконувала законні вимоги поліціянтів, вона кидалася на журналістів і погрожувала всім присутнім.

За період перебування у відділі поведінка Михайлової не змінювалася - затримана кричала, плакала, виражалася нецензурно і погрожувала. Також вона постійно телефонувала комусь і просила забрати її або викликати на місце "Мішу Боднарчука". Однак ніхто так і не приїхав за жінкою.

Серед гучних фраз Михайлової в відділі поліції запам'яталися такі: ваша сім'я "здохне"; у вас батьки є; коли ви здохнете, "мусора"; я переїхала "мусора", і я пишаюся цим; вас треба "прикінчити".

Вона відмовилася від безоплатної правової допомоги і не підписала адмінматеріали. Так, патрульні склали три протоколи: за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство), за статтею 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) і за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліціянта, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Потерпіла від агресивної Михайлової лікарка написала заяву в поліцію і звернулася за допомогою до медиків.

Обережно! Відео 16+



Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...