Більшість водіїв це явно не порадує: У Кличка додумались, як прискорити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту

​Щоб проїхатись мостом, доведеться заплатити в міську скарбницю. Однак не всім

Подільсько-Воскресенський міст, який з'єднує Поділ з Воскресенкою і Райдужний масив зроблять платним, - заявив перший заступник голови Київської міськадміністрації Геннадій Пліс, передають Патріоти України з посиланням на Hyser.

«Міст може бути платним тільки для іногородніх. Для місцевих жителів, у яких буде «карта киянина», проїзд буде безкоштовним. Фури, які заїжджають в місто, також повинні платити за в'їзд. Оскільки ми не транзитне місто, через яке вони повинні їхати і «вбивати» наші дороги. Або держава буде це нам компенсувати, або ми повинні мати право брати плату за проїзд фур», - сказав Плис.

У цьому році на Подільський міст виділили 1,2 млрд грн, нагадав він. І зазначив, що для завершення будівництва потрібно ще 7 млрд грн.

«З цього приводу ми зараз працюємо з державною владою, яка могла б допомогти у фінансуванні роботи, а також з потенційним інвестором, Німеччиною. До речі, вона готова вкласти гроші в міст в тому випадку, якщо ми надамо державні гарантії по поверненню коштів», - розповів чиновник.

У 2019-му виповниться 40 років, як міська влада зводить цей міст. Але до 2021 року об'єкт планують добудувати, запевнив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...