Київ, Львів ... Рахів: Потужна злива обрушилася на закарпатське містечко (відео)

В результаті негоди ввечері в п'ятницю в Рахові були підтоплені близько п'ятдесяти будинків. Крім того, у воді опинилися кілька десятків автомобілів.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як сильна злива затоплює вулиці міста Рахова в Закарпатській області. Потужні потоки води несуть бруд і різні предмети, змиті потопом, передають Патріоти України.

Сімох місцевих жителів довелося евакуювати з підтоплених будинків. Людей тимчасово поселили в районну лікарню, де вони переночували, а після спаду води повернуться додому.

Як пише "Закарпаття онлайн", злива накрила райцентр близько 20:00 і тривала не більше години. Однак зливові потоки були настільки потужними, що знесена з гір деревина заблокувала кілька мостів потоку Буркут, який тече від міського амфітеатру. В результаті утворилися штучні загати і вода, вийшовши з берегів, залила центральну частину міста, яка розташоване в низині.


Русло потоку розчищали силами районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій і технікою Рахівського держлісгоспу.

Інформації про постраждалих людей і руйнування будівель немає, уточнені дані про наслідки негоди будуть оприлюднені пізніше, повідомили в Закарпатській ОДА.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...