Київ зміг потрапити в больову точку господаря Кремля: У Путіна "діагностували" нервовий зрив (відео)

Загроза президента Росії Володимира Путіна "вдарити по інших регіонах" України в разі поставок летальної зброї зі США слід розцінювати як зрив.

Про це в ефірі Обоз.LIVE заявив військовий експерт, колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Путін знову нам загрожує "російською весною" - це відкрита загроза. Ми потрапили в дуже хвору точку Путіна. Знайшли нарешті, слава Богу. За останні 3,5 роки президент РФ вперше дозволив собі такий зрив", - сказав він.

За словами експерта, зробивши таку заяву, російський лідер виступив проти всього цивілізованого світу, який просить його зменшити ескалацію конфлікту на Донбасі і почати переговори.

"І тут він відкрито загрожує нам і Сполученим Штатам. Уже пішов обмін думками між США і Росією. До 2017 року ми працювали в трикутнику "Європа-Росія-Україна"", - зазначив полковник запасу.

У ситуації, що склалася, підкреслив Жданов, США "де факто вступили в прямі переговори між Москвою і Вашингтоном. Як приклад він навів зустріч спецпредставника США по Україні Курта Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим в Мінську." І ось Володимир Путін відповів на його питання з приводу поширення зброї", - додав експерт.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...