"Китай: Наследие Мао": Росіяни розробляють нову політичну стратегію

Гравець очолить КНР після смерті Великого керманича в 1976 році...

Російські розробники політичних стратегій Kremlingames готують нову текстову гру "Китай: Спадщина Мао", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Гравцеві представиться можливість очолити КНР після смерті Мао Цзедуна в 1976 році, коли пройшла Культурна революція, а суворі часи хунвейбінів і публічної критики добігають кінця. Холодна війна переходить в нову фазу, і тільки вам вирішувати, яким стане Китай і яке місце він займе в мінливому світі. З'явиться можливість повернути Гонконг і Макао, змусити Тайвань встати на шлях реінтеграції в Китай, перешкодити Тибету і Сіньцзяну вийти з Китаю.

Гра являє собою текстову стратегію: різні політичні події описуються на словах, і гравцеві доводиться вирішувати виникаючі проблеми через вибір одного з наданих варіантів.

На результат події будуть впливати наявні ресурси, показники впливу і попередні рішення. Центральна увага приділяється економічному мікроменеджменту і регулюванню законів держави.
"Гра буде намагатися поставити вас в реальне історичне становище КНР: геополітична обстановка буде постійно провокувати на конфлікт з СРСР, а реформаторські шляхи розвитку пропонуватимуть найшвидші і прості способи підйому економіки. Ви зможете "замиритись" з СРСР і спільно боротися з США або затоваришувати зі США і спільно боротися з СРСР, повернути Гонконг, Макао, спробувати забезпечити нейтралітет Тайваню і багато іншого. Ми також спробуємо реалізувати в грі проект китайського аналога ЗДАС [...] ", - розповідають Kremlingames в щоденнику розробників.Творці відзначають, що система політиків досить цікава: кожен буде дотримуватися своїх поглядів, які можуть не збігатися з вашими діями, тому політики можуть як плести змови, так і підтримувати стабільність, що відкриє нові події в грі. Крім того, неугодних політиків можна вбити або заарештувати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...