Lanos назавжди: Як розбивається найпоширеніший уживаний автомобіль українців (відео)

З початку року українці купили 287 тис. автомобілів з пробігом. Найпопулярніший уживаний автомобіль - Daewoo Lanos. За сім місяців продали більше 6,1 тис. авто.

Передньопривідний Daewoo Lanos південнокорейська компанія випускала з 1997-го у кузові 4-дверний седан, 3- і 5-дверний хетчбек. Над дизайном моделі працювали фахівці італійської студії Джорджетта Джуджаро. Вони розробили зовнішній вигляд перших автомобілів Volkswagen, Ferarri, BMW і Lexus, передають Патріоти України.

Через 5 років авто почали випускати в Україні на ЗАЗі. Протягом 2006-2011 Lanos був найпродаванішим у класі. Коштував від 177 тис. грн. Популярність автомобіля протягом 20 років - велика заслуга італійський спеціалістів, кажуть експерти.

Виробництво Daewoo Lanos припинили торік у грудні. Причина — економічна ситуація в країні й зниження попиту на машини. Вплинуло й ввезення автомобілів на "євробляхах".

Пропонуємо добірку краш-тестів Daewoo Lanos:




Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...