"Ласкаво просимо до пекла": У мережі показали обурливий стан поїзда "Укрзалізниці" (фото)

Пасажири поїзда "Укрзалізниці" сполученням Лисичанськ-Хмельницький поскаржилися на моторошний стан вагонів, і, зокрема, туалетів.

Про це написала Любов Коробка на сторінці "Типовий Сєвєродонецьк" в соцмережі Facebook, яка їхала з Луганської області до Києва, передають Патріоти України.

Вона показала стан вбиральні в вагоні на фото. "Привіт" Укрзалізниця: Соціальна відповідальність". Вагон - душогубка, до Києва 14 годин пекла! А люди поїхали ще далі. Туалети часів царя Гороха. Унітаз без зливу, вода тече під ноги", - обурилася пасажир.

"Вагон битком, за два тижні квитки взяти вже неможливо. Поїзд Лисичанськ-Хмельницький", - повідомила автор публікації.

Опубліковані знімки прокоментували багато користувачів мережі:

"В купе стан краще, ніж в плацкарті. За ціною і стан вагонів. Ось там де квитки в районі штуки стоять, там і вагони відмінні з прекрасним туалетом".

"Гидота".

"У поїзді Лисичанськ-Ужгород взагалі не реально їхати! Там одні вікна в самих вагонах чого варті (забиті туалетним папером, щоб не випадало!)".

"Веселий" поїзд, якось їздив до Хмельницького. Провідник попався грузин, ледь російською розмовляв, але курити не пускав в тамбур. Дивлюся умови в вагонах все ті ж "ошатні"! ".

"Ми їхали з маленькою дитиною в купе, все брудне, довелося вологою серветкою все витирати, про білизну взагалі мовчу. У жовтні знову їхати цим потягом".

"Якщо не можеш змінити ситуацію, зміни ставлення до неї! Радує наявність туалетного паперу і що є доступ у санвузол".

"Це ви в поїзді Лисичанськ-Ужгород не їздили! Хмельницький - це вже цивілізація!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...