Виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі розповіла українцям, як правильно їсти яйця, щоб отримати від цього максимальну користь для організму.
За її словами, в яйцях є практично всі вітаміни: залізо, білок, а також, рідкісні корисні жири. При цьому вона підкреслила, що холестерин, який також міститься в яйцях, не робить їх шкідливими, передають Патріоти України.
«Холестерин - це один з різновидів жирів. Він потрібен для роботи мозку, вироблення гормонів, функціонування травлення і багатьох інших процесів».
Супрун додала, що для отримання максимальної користі від вживання яєць, необхідно їсти їх наступним чином:
Яйця потрібно їсти відварені, або пашот. Яйця не потрібно смажити, або їсти сирими.
Не істи разом з яйцями шкідливу їжу, наприклад, бекон або сало. Це потрібно для того, щоб не перевищувати норму споживання холестерину.
Яйця потрібно їсти разом з іншими корисними продуктами. З хлібом з висівок, овочами, з оселедцем, або соняшниковою олією. Така їжа багата клітковиною і ненасиченими жирами.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...